Марко Божиновски

По концертот, дел од парите ДНК ќе донира за хумани цели и во Фондацијата „Марко Божиновски“

Дуото ДНК најавија дека дел од средства од продажбата на билетите за нивниот јубилеен концерт ќе ги наменат за хумантарни цели и фондацијата „Марко Божиновски“ …

По концертот, дел од парите ДНК ќе донира за хумани цели и во Фондацијата „Марко Божиновски“ Прочитај повеќе »

Спортскиот центар во Аеродром го доби името по ракометарот Марко Божиновски

Целосно реконструираниот спортски центар во Аеродром, го доби името на ракометарот Марко Божиновски, кој летово почина на 20 години. Спорскиот комплекс беше свечено отворен денес …

Спортскиот центар во Аеродром го доби името по ракометарот Марко Божиновски Прочитај повеќе »

Scroll to Top