Вики Ристовска, Mарко Новески и Панчо ДНК донираа за СОС Детско село

Водителите Mарко Новески и Вики Ристовска заедно со пејачот Панчо ДНК се вклучија во акцијата за донирање за СОС Детското село. СОС Детско село Македонија …

Вики Ристовска, Mарко Новески и Панчо ДНК донираа за СОС Детско село Прочитај повеќе »