Маверик

(Фото) Том Круз на премиерата на новиот „Топ ган“ слета со хеликоптер

Том Круз на премиерата на новиот филм „Топ ган“ дојде со хеликоптер. Тој сам го управуваше и слета како вистинска акциска ѕвезда од неговите филмови, …

(Фото) Том Круз на премиерата на новиот „Топ ган“ слета со хеликоптер Прочитај повеќе »

Одложени премиерите на двата нови филма на Том Круз

Премиерите на двата долгоочекувани филма со Том Круз, „Топ ган: Маверик“ и „Невозможна мисија 7“, повторно се одложени поради силниот бран на делта сојот во …

Одложени премиерите на двата нови филма на Том Круз Прочитај повеќе »

Scroll to Top