Милош Земан

Чешкиот претседател си ја скршил раката во својата резиденција

Чешкиот претседател Милош Земан си ја скршил раката во својата резиденција, пренесуваат тамошните медиуми. Тој веднаш бил пренесен во болница каде што му била направена …

Чешкиот претседател си ја скршил раката во својата резиденција Прочитај повеќе »

Земан наредил истрага за потеклото на супстанцата со која е убиен Скрипаљ

Чешкиот претседател, Милош Земан, им наредил на луѓето во контраизвестувачката служба да утврдат дали постои можност Чешка да биде земјата каде бил произведен нервниот агенс …

Земан наредил истрага за потеклото на супстанцата со која е убиен Скрипаљ Прочитај повеќе »