моли

Фејсбук ги моли корисниците да ги шеруваат своите голи фотографии на интернет во борбата против одмаздничко порно

Во Австралија се покренува пилот проект кој ќе ги претвори сите ваши слики во дигитални отпечатоци, и на тој начин ќе спречи други корисници да …

Фејсбук ги моли корисниците да ги шеруваат своите голи фотографии на интернет во борбата против одмаздничко порно Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Симпатично шимпанзо ги моли посетителите за малку свеж напиток

Интересен начин на разбирање меѓу човекот и неговиот жив предок. На сите понекогаш жештините тешко ни паѓаат, па така и на животните затечени во Зоолошките …

(ВИДЕО) Симпатично шимпанзо ги моли посетителите за малку свеж напиток Прочитај повеќе »