Бритни Спирс во претесни сандали на „Наградите за убавина“

Пејачката Бритни Спирс (36) на годинашното доделување на „Наградите за убавина“ се појави во проѕирен фустан што ја откри нејзината совршена линија. Најголем негативен впечаток, …

Бритни Спирс во претесни сандали на „Наградите за убавина“ Прочитај повеќе »