најчудна

Му дозволија да ја снима Северна Кореја од воздух – Една работа е очигледна, но и најчудна

Северна Кореја ќе им овозможи на туристите да ја посетат нивната земја, но нивното патување е строго ограничено. Ретките снимки од главниот град на Северна …

Му дозволија да ја снима Северна Кореја од воздух – Една работа е очигледна, но и најчудна Прочитај повеќе »

Scroll to Top