напаѓаат

Децата на амишите имуни на сите видови болести што го напаѓаат современиот свет

Децата на амишите, кои израснале на фармите во северноамериканската држава Индијана, не можат да се разболат од астма, дијабетес, алергија, ниту кои било други модерни …

Децата на амишите имуни на сите видови болести што го напаѓаат современиот свет Прочитај повеќе »

Топлес-чистачка заработува 150 долари на час

Оваа девојка истакнува дека клиентите главно се професионални, но и дека постојат чудаци.30-годишната Џесика Хју се занимава со несекојдневна работа, таа е топлес-чистачка во Холивуд. …

Топлес-чистачка заработува 150 долари на час Прочитај повеќе »