напишано

Среќна нова година, напишано на сите европски јазици

Доколку сакате да честитате Нова година на пријателите, странци, сега тоа можете да го направите на нивниот јазик! Доволно е да ја погледнете оваа мапа …

Среќна нова година, напишано на сите европски јазици Прочитај повеќе »

Scroll to Top