направете

Направете селфи и пронајдете го вашиот прочуен двојник

Гугл веќе со години работи на различни проекти поврзани со уметноста. Од виртуелни прошетки и набљудувања на уметнички дела во музеите ширум светот, па до …

Направете селфи и пронајдете го вашиот прочуен двојник Прочитај повеќе »

Утре точно во 19:46 погледнете во небото, но пред тоа направете го ова и ќе ви се исполни желба

Во понеделник, на седми август во вечерните часови од Македонија делумно ќе биде видливо затемнување на месечината. Имено Месечината ќе излезе затемнета во 19:46. Народот верува …

Утре точно во 19:46 погледнете во небото, но пред тоа направете го ова и ќе ви се исполни желба Прочитај повеќе »

Scroll to Top