Сека Алексиќ проговори за наводната тепачка со Дара Бубамара

И покрај тоа што до неодамна приказните дека Сека Алексиќ и Дара Бубамара повеќе не се во добри односи беа само шпекулации, сега и официјално …

Сека Алексиќ проговори за наводната тепачка со Дара Бубамара Прочитај повеќе »