непал

Слоновите ги спасуваа туристите од големите поплави во Непал

„Околу 300 гости вчера беа спасени откако беа ставени на грбовите на слоновите и во тракторите со приколки за да бидат пренесени до блискиот Баратпур, …

Слоновите ги спасуваа туристите од големите поплави во Непал Прочитај повеќе »

Scroll to Top