(ВИДЕО) Не сме ни свесни колку Русија е прекрасна земја – Прекрасни снимки од нереалната природа која го одзема здивот

Бројни езера ја разубавуваат особено нереалната природа. Планините и брдата прекриваат речиси преку 80% од овој регион. Медиумите веќе неколку дена не престануваат да пишуваат …

(ВИДЕО) Не сме ни свесни колку Русија е прекрасна земја – Прекрасни снимки од нереалната природа која го одзема здивот Прочитај повеќе »