(ФОТО) Во приватноста има црна коса – Разгалената Нермин од познатата серија непрепознатлива

Лудата Нермин од серијата, Зет домазет, е сосема поинаква во реалноста. разгалената богаташка во приватноста има црна, а не руса коса, таа е една од …

(ФОТО) Во приватноста има црна коса – Разгалената Нермин од познатата серија непрепознатлива Прочитај повеќе »