Нешвил

Место смртоносна инјекција, побарал да биде погубен на електричен стол

Американски осуденик на смрт, кој се изјаснил дека сака смртната казна да биде извршена на електричен стол, а не со смртоносна инјекција, е погубен синоќа …

Место смртоносна инјекција, побарал да биде погубен на електричен стол Прочитај повеќе »

Scroll to Top