Кралицата Елизабета: Владата е неспособна да му служи на британскиот народ

Кралицата Елизабета Втора во својата божиќна порака за Би-би-си изјавила дека британската влада повеќе не е способна да му служи на народот на Велика Британија. …

Кралицата Елизабета: Владата е неспособна да му служи на британскиот народ Прочитај повеќе »