Карлеуша воодушеви со својот нов невообичаен изглед

Јелена Карлеуша и овој пат, воодушеви со несекојдневната промена, особено кај жените.Пејачката е позната како некој кој диктира модни трендови и кога верните фанови ја …

Карлеуша воодушеви со својот нов невообичаен изглед Прочитај повеќе »