(Видео) Најсмешни новинарски гафови за месец ноември

News Be Funny направи нова компилација од смешни и бизарни новинарски незгоди кои го одбележаа месец ноември. Во видеото можат да се забележат збунети водители …

(Видео) Најсмешни новинарски гафови за месец ноември Прочитај повеќе »