ШПАНИЈА ПРЕД РАСПАД?! – Во октомври референдум за независна Каталонија

Владејачката коалиција во шпанската покраина Каталонија објави во вторникот дека референдумот за самоостојување, кој има намерно да го организира во октомври, веднаш ќе биде применет, …

ШПАНИЈА ПРЕД РАСПАД?! – Во октомври референдум за независна Каталонија Прочитај повеќе »