Нијагара

(Видео) Замрзнаа водопадите на Нијагара

Делови од Нијагарините Водопади замрзнаа откако температурата во тој дел од Америка се намали на -25 степени, пренесуваат светските медиуми. Посетителите деновиве објавуваат слики и видеа …

(Видео) Замрзнаа водопадите на Нијагара Прочитај повеќе »

Scroll to Top