Почина вереникот на ќерката на Витни Хјустон

Ник Гордон, поранешниот веренник на Боби Кристина Браун, починатата ќерка на Витни Хјустон, е пронајден мртов, а како причина за неговата смрт е предозирање, пишуваат …

Почина вереникот на ќерката на Витни Хјустон Прочитај повеќе »