(Фото) Зоран Ванев со синот Ник навиваа за Македонија

Некогашниот македонски пејач Зоран Ванев кој веќе неколку години се занимава со медицина, вчера со неговиот син Ник го следеше ракометниот натпревар меѓу Швајцарија и …

(Фото) Зоран Ванев со синот Ник навиваа за Македонија Прочитај повеќе »