никако

Еве зошто никако не смеете повторно да ги полните со вода пластичните шишиња

Луѓето воглавно ги користат истите пластични шишиња од вода или сок, повеќе пати, не знаејќи дека тоа може да биде отровно. Меѓутоа некои амбалажи се …

Еве зошто никако не смеете повторно да ги полните со вода пластичните шишиња Прочитај повеќе »

Никако не ги јадете јаболките ако се вакви – Отровни се и штетни

Сигурно знаете дека дел од овошјето и зеленчукот кое го купуваме на пазарите е прскано со слој за подолго да трае, но тој секако е …

Никако не ги јадете јаболките ако се вакви – Отровни се и штетни Прочитај повеќе »

Scroll to Top