никакви

За руското возило „шаман“ не постојат никакви пречки

Руското теренско возило „шаман“ 8×8, на осум тркала навистина изгледа футуристички. Може да се движи по најразлични терени, а особено е интересно што со него …

За руското возило „шаман“ не постојат никакви пречки Прочитај повеќе »

Во Данска се основа црква без никакви обележја

„Наместо фокусирање на различностите, сакаме да се фокусираме на она што ни е заедничко. Луѓето во своите култури имаат потреба да обележат значајни пресвртници во …

Во Данска се основа црква без никакви обележја Прочитај повеќе »

Scroll to Top