(фото) Во Црна Гора никна четничка бандера

Во Црна Гора се појави бандера на која е напишан зборот четник, а набрзо потоа се покрена расправа на социјалните мрежи. Всушност, станува збор за …

(фото) Во Црна Гора никна четничка бандера Прочитај повеќе »