Евгениј Поп Ацев пливаше во чест на Нико Нестор

Најдобриот македонски пливач, Евгениј Поп Ацев, денеска во Свонси, Велика Британија, пливаше во чест на пливачката легенда, Нико Нестор. Тој делницата од 7.15 километри ја …

Евгениј Поп Ацев пливаше во чест на Нико Нестор Прочитај повеќе »