(Фото) Весна Змијанац по вторпат стана баба

Српската пејачка Весна Змијанац стана баба по вторпат. Таа доби уште една внука, од нејзината ќерка Николија Јовановиќ. Убавата вест прв ја соопшти сопругот на Николија, …

(Фото) Весна Змијанац по вторпат стана баба Прочитај повеќе »