Главниот британски епидемиолог ја убедувал цела нација да остане дома, а тој тајно се гледал со љубовницата

Главниот британски епидемиолог, Нил Фергусон, кој го советувал Борис Џонсон да ја наметне мерката за самоизолација во целата земја и сите да останат во карантин …

Главниот британски епидемиолог ја убедувал цела нација да остане дома, а тој тајно се гледал со љубовницата Прочитај повеќе »