(Видео) Девојче продава крофни за да заработи за лекувањето на татко ѝ

Единаесетгодишната Нина Никовиќ од Нови Сад, продава крофни на улица за да заработи пари за лекувањето на татко ѝ. Таа ги продавала крофните по цела …

(Видео) Девојче продава крофни за да заработи за лекувањето на татко ѝ Прочитај повеќе »