Течност која го спречува ширењето на Ковид 19

Виролозите од Рур Универзитетот во Бохум, во соработка со нивните колеги од Бремен и Нинберг, се на прагот да докажат дека Ковид 19 би можел …

Течност која го спречува ширењето на Ковид 19 Прочитај повеќе »