Сакам да ме пречекаш кога ќе умрам

Српскиот актер Сергеј Трифуновиќ се прости од Небојша Глоговац, кој почина по тешка болест на 49-годишна возраст. Сергеј, кој со Небојша студирал во истиот клас …

Сакам да ме пречекаш кога ќе умрам Прочитај повеќе »