Италијанскиот иноватор на машка облека, Нино Черути почина на 91 година

Италијанскиот иноватор на машка облека, Нино Черути почина на 91 годишна возраст. Италијанските медиуми пренесоа дека тој починал во северозападна Италија, каде се наоѓала неговата текстилна …

Италијанскиот иноватор на машка облека, Нино Черути почина на 91 година Прочитај повеќе »