нивното

(Видео) Снимија глутница волци во близина на своето село во Црна Гора

Глутница волци среде бел ден е забележана во селото Вусање, во Гусињу во Црна Гора, пишува cdm.me. На видеоснимката, која е објавена на фејсбук-страницата „Радио …

(Видео) Снимија глутница волци во близина на своето село во Црна Гора Прочитај повеќе »

Американците „скинаа“ седум јужноамерикански претседатели – Еве го нивното тајно скришно оружје – Следни се на Балканот?

Веста за смртта на Чавес предизвика сомнеж кај многумина кој што сметаат дека не е случајност тоа што дури 7 јужноамерикаснки лидери боледуваат од рак?!  …

Американците „скинаа“ седум јужноамерикански претседатели – Еве го нивното тајно скришно оружје – Следни се на Балканот? Прочитај повеќе »

Scroll to Top