Страшен нокаут на Македонецот Даниел

Даниел Стефановски, македонскиот К1-борач, забележа голема победа над Романецот Алекс Филип во дуелот во Букурешт. И покрај тоа што за противник имаше десет години повозрасен …

Страшен нокаут на Македонецот Даниел Прочитај повеќе »