Секс-куклите можат да го претворат човекот во зомби

Машините за секс секогаш ќе бидат достапни и тоа луѓето ќе ги претвори во зомби, тврди Ноел Шарки. Појавата на секс-роботите е опасна затоа што …

Секс-куклите можат да го претворат човекот во зомби Прочитај повеќе »