Најлошиот пасворд кој луѓето го користеле годинава е 123456

Годинава беше одбележана со сериозни хакерски напади и упади во системите на големи компании и јавни претприемачи. За тоа во голема мера допринесуваат и самите …

Најлошиот пасворд кој луѓето го користеле годинава е 123456 Прочитај повеќе »