Спортскиот центар во Аеродром го доби името по ракометарот Марко Божиновски

Целосно реконструираниот спортски центар во Аеродром, го доби името на ракометарот Марко Божиновски, кој летово почина на 20 години. Спорскиот комплекс беше свечено отворен денес …

Спортскиот центар во Аеродром го доби името по ракометарот Марко Божиновски Прочитај повеќе »