(Фото) Рада Манојловиќ ја сними новогодишната програма

Крајот на ноември и декември е време кога сите ги снимаат новогодишните емисии. Вчера тоа го направи и Леа Киш. Се разбира, нејзината новогодишна програма …

(Фото) Рада Манојловиќ ја сними новогодишната програма Прочитај повеќе »