(Фото) Рада Манојловиќ ја сними новогодишната програма

By

Крајот на ноември и декември е време кога сите ги снимаат новогодишните емисии. Вчера тоа го направи и Леа Киш.

Се разбира, нејзината новогодишна програма не може да мине без српската пејачка Рада Манојловиќ и нејзините хитови, како ни секси фустанот во кој Манојлевиќ покажа зошто важи за најзгодната жена на естрадата.

Но, токму поради должината на истиот и невнимателните движења, пејачката покажа и повеќе од што сакаше.

 

Ќе ви се допадне