Теоретичари на завери: Америка ќе исчезне во потоп по нуклеарна експлозија

Американската банкнота од сто долари, кога ќе се свитка под одредени агли, укажува дека САД ќе исчезнат под ударот на огромен гасен бран предизвикан од …

Теоретичари на завери: Америка ќе исчезне во потоп по нуклеарна експлозија Прочитај повеќе »