Режисерот ја принудувал на сцени со секс, а таа му се одмаздила на грд начин

Кејт Бекисејл упорно одбивала да снима експлицитни сцени, но режисерот не го прифаќал нејзиното одбивање па му го загорчила животот со една интрига.Познатата британска актерка …

Режисерот ја принудувал на сцени со секс, а таа му се одмаздила на грд начин Прочитај повеќе »