остават

(ВИДЕО) Стјуардеси кои ќе ве остават без здив

Кинеска авио-компанија „Хаинан“ ршеи да „малку“ го разубави својот екипаж. Погледнете… Кога за некого ќе кажете дека се облекува како стјуардеса, тоа значи дека изгледа …

(ВИДЕО) Стјуардеси кои ќе ве остават без здив Прочитај повеќе »

Scroll to Top