Џим Кери: Луѓето можат да ги остварат своите сништа и да пронајдат мир

„Запрашајте се зошто сите го имаме најубавото чувство кога ќе научиме нешто убаво за друго човечко суштество, или кое било живо суштество? Мојата душа не …

Џим Кери: Луѓето можат да ги остварат своите сништа и да пронајдат мир Прочитај повеќе »