отрови

Српски пратеник: Западот нѐ труе со отрови што ги прскаат на небото со авиони

Пратеникот на Српската радикална партија, Јово Остоиќ, на седница на општинскиот одбор за просторно планирање, инфраструктура и телекомуникација изнесе тврдења дека западните земји го трујат …

Српски пратеник: Западот нѐ труе со отрови што ги прскаат на небото со авиони Прочитај повеќе »

ВНИМАВАЈТЕ ШТО КУПУВАТЕ – Отрови на секој чекор!

Секој кој зема витамин ц треба да ги избегнува следните „меки“ пијалоци : како Фанта, диетална Кока-Кола , Спрајт и Пепси Макс. Овие пијалоци содржат …

ВНИМАВАЈТЕ ШТО КУПУВАТЕ – Отрови на секој чекор! Прочитај повеќе »

Scroll to Top