(Фото) Родители го оставиле синот во погрешно школо, лутал со часови пред да им го вратат

Родители го оставиле синот во погрешно школо, а тој со часови лутал низ ходниците пред полицијата им го врати назад. Наставниците од основното школо „Парк …

(Фото) Родители го оставиле синот во погрешно школо, лутал со часови пред да им го вратат Прочитај повеќе »