Весна Бејби со потресна порака за педофилијата по веста за самоубиството на пејачот

Над 70 проценти од злоставуваните деца завршуваат со самубиство ,Честер е само една од многубројните жртви на педофил. Оваа потресна порака ја напиша актерката Весна …

Весна Бејби со потресна порака за педофилијата по веста за самоубиството на пејачот Прочитај повеќе »