плоча

Човек на Ердоган се обидува да докаже дека Земјата е рамна плоча!

Толгаи Демир (Tolgay Demir), шефот на младите на владејачката турска партија Правда и развој (AKP), објави текст на почетокот на септември, кој се рашири на …

Човек на Ердоган се обидува да докаже дека Земјата е рамна плоча! Прочитај повеќе »

(ФОТО) “Овде лежам јас а читаш ти но…” – Миле ја има најлудата надгробна плоча

Во последно време во Србија се повеќе се појавуваат чудни надгробни споменици кои го привлекуваат медиумското внимание. Па така и споменико на Миле на кој …

(ФОТО) “Овде лежам јас а читаш ти но…” – Миле ја има најлудата надгробна плоча Прочитај повеќе »

Scroll to Top