(ФОТО) “Овде лежам јас а читаш ти но…” – Миле ја има најлудата надгробна плоча

By

Во последно време во Србија се повеќе се појавуваат чудни надгробни споменици кои го привлекуваат медиумското внимание. Па така и споменико на Миле на кој е испишана многу чудна порака:

dobivaj vesti na viber

„Овде лежам јас а читаш ти, подобро да читав јас, а да лежеше ти“, пишува на надгробната плоча.

Не е познато дали Миле бил шегобиец, па сам го испишал ова, или некој од неговото семејство се пошегувал, но оваа фотка стана хит.

Ќе ви се допадне