„Гадови, не сме иста лига“ – Гоца Тржан им возврати на оние кои ја плукаат на интернет

„Не се палам на тие коментари, но кога некој баш ќе претера, тогаш немам проблем да одговорам“, порача Гоца Тржан. Пејачката, често на своите постови …

„Гадови, не сме иста лига“ – Гоца Тржан им возврати на оние кои ја плукаат на интернет Прочитај повеќе »