(ФОТО) Нема да поверувате како е подметнат пожарот во Хрватска кој беснееше со денови

На Фејсбук страницата на „Доброволното друштво на пожарникари на општина Градац“, е објавена фотографија која наводно покажува дека пожарот е подметнат. „Утрово во Градица имаше …

(ФОТО) Нема да поверувате како е подметнат пожарот во Хрватска кој беснееше со денови Прочитај повеќе »